Doorgaan naar inhoud

Refund Policy

Retourbeleid

Wij hanteren een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat u na ontvangst van uw artikel 14 dagen de tijd heeft om een retour aan te vragen.

Uitzonderingen / Niet-retourneerbare artikelen

Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde items); Helaas kunnen we geen retouren accepteren op uitverkoopartikelen, cadeaubonnen & bestellingen met welke soort promotie dan ook, zoals gratis verzending. Neem contact op als u vragen of zorgen heeft over uw specifieke artikel.

Om in aanmerking te komen voor een retour, moet uw artikel in dezelfde staat zijn als waarin u het ontvangen heeft, ongedragen of ongebruikt, met labels, en in de originele verpakking. U heeft ook de ontvangst of het aankoopbewijs nodig.

Om een retour te starten, kunt u contact met ons opnemen via support@persistapparel.com

Als uw retour wordt geaccepteerd, sturen we u een retourverzendlabel en instructies over hoe en waar u uw pakket kunt versturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor elke vraag over retourneren via support@persistapparel.com

Schade en problemen

Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd is of als u het verkeerde artikel heeft ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en het juiste kunnen doen.

Afkoelingsperiode van 14 dagen van de Europese Unie

Ongeacht het bovenstaande, als de goederen naar de Europese Unie worden verzonden, heeft u het recht om uw bestelling binnen 14 dagen te annuleren of te retourneren, om welke reden dan ook en zonder rechtvaardiging, telkens wanneer uw bestelling geen uitverkoopartikelen, cadeaubonnen & enige soort promoties zoals "gratis verzending" bevat. Zoals hierboven, moet uw artikel in dezelfde staat zijn als waarin u het ontvangen heeft, ongedragen of ongebruikt, met labels, en in de originele verpakking. U heeft ook het ontvangstbewijs of het aankoopbewijs nodig.

Terugbetalingen

We zullen u op de hoogte stellen zodra we uw retour hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als het is goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald op uw oorspronkelijke betaalmethode binnen 10 werkdagen. Onthoud dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling ook verwerkt en plaatst.

Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we uw retour hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via support@persistapparel.com

Gratis Verzending Tijdelijke actie
Op voorraad, klaar om te verzenden Uw stijl, snel verzonden
Bestel nu, betaal later Betaal met Klarna beschikbaar