Doorgaan naar inhoud

Shipping Policy

Verzendbeleid van Persist Apparel

Bij Persist Apparel staat het gemak van onze klanten voorop. We begrijpen hoe belangrijk het is om een vlotte en zorgeloze winkelervaring te bieden, vooral als het gaat om het verzenden van je favoriete mode-items. Hier is alles wat je moet weten over ons verzendbeleid:

Gratis Verzending in Nederland en België

  • Gratis Verzending: Bij Persist Apparel bieden we gratis verzending aan voor alle bestellingen binnen Nederland en België. Dit betekent dat je zonder extra kosten de perfecte stijlen kunt vinden en bestellen.
  • Vervoerders: Jouw pakketten worden zorgvuldig verzonden via PostNL en DHL, bekend om hun betrouwbaarheid en efficiënte service.
  • Levertijd: De verwachte levertijd is 3-8 werkdagen. We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen.

Tracking Informatie

  • Beschikbaarheid: Ja, je ontvangt een e-mail met je trackinginformatie zodra je bestelling is verzonden. Mocht je binnen 5 dagen geen trackinginformatie hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.
  • Tracking Update: Het kan 2-5 werkdagen duren voordat de trackinginformatie bijgewerkt wordt in het systeem. Als je bestelling meer dan 5 werkdagen geleden is geplaatst en er nog steeds geen informatie is over je trackingnummer, neem dan contact met ons op.

Verzending van Meerdere Artikelen

  • Aparte Verzendingen: Om logistieke redenen kunnen items die in dezelfde aankoop zijn gedaan soms in aparte pakketten worden verzonden, zelfs als je gecombineerde verzending hebt aangegeven.

Klantenservice

Heb je vragen of twijfels over je bestelling, de verzendstatus, of ons verzendbeleid? Neem gerust contact met ons op via support@persistapparel.com. We staan klaar om je te helpen en streven ernaar om al je vragen zo snel en efficiënt mogelijk te beantwoorden.

Bij Persist Apparel is niets belangrijker dan onze klanten geweldige waarde en service te bieden. We zijn toegewijd aan het voortdurend verbeteren van onze diensten om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen, en bieden een service die de verwachtingen overtreft, binnen Nederland en België.

Gratis Verzending Tijdelijke actie
Op voorraad, klaar om te verzenden Uw stijl, snel verzonden
Bestel nu, betaal later Betaal met Klarna beschikbaar